عکس: سید حسن ایزانلو

امروزه سه استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی که زمانی یک استان واحد را تشکیل می‌دادند، به زعفران، زرشک، صنایع‌دستی، و غیره معروف است.

در این بین، غذاهای محلی خراسان رضوی هم یکی از مواردی است که توجه گردشگران و محققان را به خود جلب می‌کند. فرهنگ و تاریخ غنی این منطقه به غذاهایش هم رخنه کرده است، تا زمانی که یکی از غذاهای سنتی خراسان را می چشید، هزاران سال تجربه زندگی را در میان بافت تازه و خوش طعم غذا پیدا کنید.

هرچند که هر بخش از ایران زمین با زیبایی‌ها و تنوع قومی و قدمت باستانی چیزهای زیادی برای شگفت‌زده کردن شما دارد، اما شکی نیست که غذاهای محلی یکی از جالب‌ترین شگفتی‌های گوشه و کنار ایران زمین محسوب می‌شوند.

بخش کوچکی از غذاهای محلی استان خراسان:
آش پره
فتیر مسکه
شیشلیکه
آش یارمه
نان محلی قطاب
دنی و دیمه دنی
ساطری‌ پلو
کمه جوش
آش قلیه
قروتو ی
شله ماش 

برچسب‌ها